Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Γκρίμπο

Γκρίμπο

Γκρίμπο

Κωδικός Λαβυρίνθου: 108691Κωδικός-ISBN: 978-960-620-492-0Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Abalos, RafaelΕκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΛέξεις κλειδιά: Φαντασία, Φαντασίας μεταφρασμένα, Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά) Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Tιμή Καταλόγου: 17.00€Έκπτωση:30%Τελική Τιμή:11.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο Γκρίμπο είναι ένα αγόρι του δρόμου. Μαζί με τον Ντούρλιμπ, δάσκαλο και σύντροφό του στην περιπλάνηση, γυρίζουν σε πόλεις και χωριά, κερδίζοντας το ψωμί τους με μπαγαποντιές, απένταροι, παράνομοι κι ελεύθεροι. Ως την ημέρα που, πάνω στα βουνά του Ούλπενς, ο Γκρίμπο βρίσκει μέσα στο χιόνι ένα νεκρό ιππότη. Επάνω του έχει ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα και μια παράξενη, μαγική πέτρα που θ` αλλάξει το πεπρωμένο τους. . . Είναι χειμώνας του 1313 μετά Χριστόν. Ο βασιλιάς της Γαλλίας και ο Πάπας έχουν ήδη εξαπολύσει την τρομερή τους επίθεση ενάντια στους Ναΐτες Ιππότες. Άθελα τους, ο Γκρίμπο και ο φίλος του θα βρεθούν στην καρδιά αυτής της σύγκρουσης. Γιατί, χωρίς να το γνωρίζουν, κρατούν στα χέρια τους το μυστικό που αναζητούν με το ίδιο πάθος οι πιο σοφοί και οι πιο άπληστοι, οι πιο ονειροπόλοι και οι πιο αδίστακτοι ανάμεσα στους ανθρώπους (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]