Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ελληνότροπος πολιτική

Ελληνότροπος πολιτική

Ελληνότροπος πολιτική

Κωδικός Λαβυρίνθου: 98384Κωδικός-ISBN: 978-960-7233-90-5Έτος έκδοσης: 1996Συγγραφέας: Γιανναράς, ΧρήστοςΕκδοτικός οίκος: ΊκαροςΛέξεις κλειδιά: Πολιτική επιστήμη και θεωρία Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 190 Θέματα: Πολιτική επιστήμη και θεωρία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 15.14€Έκπτωση:54%Τελική Τιμή:6.90€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Με αφορμή συγκεκριμένα γεγονότα της σύγχρονης επικαιρότητας το βιβλίο ανατέμνει τη δεδομένη πια και με διεθνείς διαστάσεις κρίση της πολιτικής. Η ανατομία των ελλαδικών συμπτωμάτων αφήνει να διαφαίνεται σε αρνητική αντανάκλαση η ιδιαιτερότητα των αναγκών που οι Έλληνες πάντοτε επένδυαν στην πολιτική. Η σημερινή αδυναμία επένδυσης τέτοιων αναγκών στην πολιτική συντηρεί στη σημερινή Ελλάδα οργανικές αδυναμίες "εκσυγχρονισμού" και "ανάπτυξης". Αλλά και διασώζει, όπως το αρνητικό της φωτογραφίας, την ελληνική αντιπρόταση εξόδου από το αδιέξοδο. Αντιπρόταση που μπορεί να έχει πανανθρώπινη σήμερα εμβέλεια.