Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αρκαδία: γενέθλια γη

Αρκαδία: γενέθλια γη

Αρκαδία: γενέθλια γη

Κωδικός: 978-960-8326-15-6Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Καρδάσης, Βασίλης Α.Εκδοτικός οίκος: ΈφεσοςΛέξεις κλειδιά: Ελλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Σκληρόδετο Σελίδες: 276 Παράλληλος τίτλος: Arcadia Θέματα: Ελλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία Γλώσσες: Ελληνική, Νέα, Αγγλικά
Tιμή Καταλόγου: 73.85€Έκπτωση:66%Τελική Τιμή:25.00€

Με διακατέχει ιδιαίτερη συγκίνηση, καθώς προλογίζω το βιβλίο, που για μένα αποτέλεσε την υλοποίηση ενός ονείρου.
Ενός ονείρου για τη δημιουργία μιας αφιερωματικής έκδοσης για την πατρίδα μας, για τον τόπο απ` όπου ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στη ζωή.
Τον τόπο που μας γέννησε, τον τόπο που ακούσαμε την πρώτη γλυκιά φωνή από τη μητέρα μας, που νιώσαμε το πρώτο χάδι του πατέρα μας, τον τόπο που ανοίξαμε τα μάτια μας, για να δούμε τον κόσμο.
Τον κόσμο, που σεργιανάμε, αλλά που πάντα η σκέψη μας γυρίζει στην αφετηρία του ξεκινήματος. Στα χωριά μας, στην Αρκαδία μας. Πολλοί από εμάς κάναμε `καινούργιες πατρίδες`, αλλά ποιος ξεχνάει της ρίζες του; [. . .] Δώσαμε την ψυχή μας και κάπως έτσι θα θέλαμε να κρίνετε αυτήν την προσπάθεια, με την ψυχή σας. Ευχή μας να ταξιδέψει το βιβλίο όπου υπάρχον Αρκάδες, να διαβαστεί απ` όλους, αλλά και από τη δεύτερη και την τρίτη γενιά, για να γνωρίσουν όλοι την πατρίδα των προγόνων τους. Γι` αυτό και είναι δίγλωσσο, ελληνικά - αγγλικά, για να είναι πιο εύκολο για τους απογόνους να διαβαστεί στη γλώσσα, που γνωρίζουν. [. . .]