Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αμαρτωλός έρωτας

Αμαρτωλός έρωτας

Αμαρτωλός έρωτας

Κωδικός Λαβυρίνθου: 73144Κωδικός-ISBN: 978-960-218-206-2Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Kinkel, TanjaΕκδοτικός οίκος: ΚΡΙΤΙΚΗΛέξεις κλειδιά: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Βιογραφία: λογοτεχνική, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 329 Τίτλος πρωτότυπου: Wahnsinn der das Herz zerfrisst Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Βιογραφία: λογοτεχνική, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Τελική Τιμή:12.00€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Oι σύγχρονοί του επεδίωκαν την παρέα του, ο Γκαίτε ήταν συνεπαρμένος μαζί του. Ο Σατομπριάν τον φθονούσε για τις επιτυχίες και την αναγνώρισή του. Η ιδιωτική του ζωή αποτελούσε αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος για την κοινή γνώμη που διψούσε για εντυπωσιασμό. Όμως ο διάσημος άγγλος ποιητής Λόρδος Μπάιρον ένιωθε ότι μόνο ένας άνθρωπος τον καταλάβαινε: η κατά 5 χρόνια μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή του Αυγούστα. Την αγαπούσε. Αλλά στην πουριτανική Αγγλία δεν υπήρχαν περιθώρια γι` αυτή τη σχέση. Το πεπρωμένο τού Μπάιρον ήταν μια αδιάλειπτη περιπλάνηση στην Ευρώπη, που τον οδήγησε μοιραία στην επαναστατημένη Ελλάδα και σ` έναν ποιητικό θάνατο. Φυσικά, πρόκειται για μυθιστόρημα. Η συγγραφέας, παρότι δεν ξεφεύγει από τα βιογραφικά στοιχεία, διατηρεί την ελευθερία του μυθιστοριογράφου, και το κάνει με μαεστρία.
Η νεαρή συγγραφέας Tanja Kinkel έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τα ιστορικά της μυθιστορήματα. Στις εκδόσεις «Κριτική» κυκλοφορεί και το βιβλίο της «Η φυλλωσιά του φεγγαριού».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]