Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας πριν έρθετε στο κατάστημα για να δείτε κάποιο τίτλο από τα παλαιά βιβλία παρακαλείσθε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελίας σας με παραλαβή από το κατάστημα. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας καλέστε μας στο 211-4111212.

Καιρός των κρίσεων

Καιρός των κρίσεων

Καιρός των κρίσεων

Κωδικός Λαβυρίνθου: 227261Κωδικός-ISBN: 9789602192443Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Serres, MichelΕκδοτικός οίκος: ΚαλέντηςΛέξεις κλειδιά: Οι επιπτώσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας στην κοινωνία, Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 135 Ύψος: 21 Πλάτος: 14 Τίτλος πρωτότυπου: Temps de crises Θέματα: Οι επιπτώσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας στην κοινωνία, Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες Γλώσσες: Ελληνική, Νέα Μετάφραση: Λάκκα, Λαοκρατία
Tιμή Καταλόγου: 11.90€Έκπτωση:58%Τελική Τιμή:5.00€
Διαθέσιμο για αποστολή (Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες) ή παραλαβή από το κατάστημα μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας

Τι αποκαλύπτει ο δημοσιονομικός και χρηματιστηριακός σεισμός που μας συγκλονίζει σήμερα; Εάν όντως βιώνουμε μια κρίση, με την πλήρη σημασία του όρου, δεν είναι δυνατή καμία επάνοδος στην προηγούμενη κατάσταση. Συνεπώς είναι αναγκαίο να επινοήσουμε εκ νέου. Ωστόσο το καινοφανές μας κατακλύζει! Στη γεωργία, στις μεταφορές, στην υγεία, στη δημογραφική ανάπτυξη, στην πληροφορική, στις συγκρούσεις, γιγάντιες αναταράξεις έχουν μετασχηματίσει τις συνθήκες ζωής όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Μόνο οι θεσμοί μας δεν έχουν αλλάξει. Ιδού λοιπόν μία από τούτες τις βαθιές ρήξεις: ο πλανήτης μας γίνεται το ουσιαστικό δρων πρόσωπο της πολιτικής σκηνής. Ποιος, εφεξής, θα εκπροσωπήσει αυτόν τον βουβό Κόσμο; Και με ποιον τρόπο; Ο Μισέλ Σερ αποδεικνύει ότι είμαστε ακόμη οι δημιουργοί του μέλλοντός μας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]