Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Κωδικός Λαβυρίνθου: 115570Κωδικός-ISBN: 978-960-7072-38-2Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Flach, Frederic F.Εκδοτικός οίκος: ΔίοδοςΛέξεις κλειδιά: Ψυχιατρική Κατάσταση: ΚΑΛΗ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 239 Τίτλος πρωτότυπου: The secret strength of depression Θέματα: Ψυχιατρική Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 10.90€Έκπτωση:31%Τελική Τιμή:7.50€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η κατάθλιψη είναι μια ψυχική κατάσταση που παρουσιάζει, στις μέρες μας, υπερβολική συχνότητα και μεταδοτικότητα. Αποτελεί πρόβλημα δημόσιας υγείας με τις ίδιες διαστάσεις που είχε κάποτε ο κίτρινος πυρετός και η ευλογιά.
Η κατάθλιψη είναι ένας πολύ συνηθισμένος τρόπος αντίδρασης στις διάφορες εντάσεις που προκαλεί στο άτομο η ζωή. Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, η απώλεια της εργασίας, η διακοπή ενός ερωτικού δεσμού, ένα διαζύγιο, μια σημαντική προαγωγή, μια αξιόλογη επιτυχία, ακόμη και μια αλλαγή στον τρόπο ζωής μπορούν να προκαλέσουν σε κάποιον κατάθλιψη οξείας ή χρόνιας μορφής.
Πολύ συχνά οι άνθρωποι αδυνατούν να αναγνωρίσουν πως υποφέρουν από κατάθλιψη. Η αναγνώριση όμως της κατάθλιψης και η αποθεραπεία της προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να αναθεωρήσουν τον εαυτό τους, να διαλύσουν μακροχρόνιες καταστρεπτικές συγκρούσεις με τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους και να ζήσουν μια ζωή πληρέστερη και πιο δημιουργική.
Το βιβλίο αυτό του κορυφαίου ψυχιάτρου Frederic F. Flach, αποτελεί ένα πρακτικό και εξαιρετικά ευανάγνωστο βοήθημα για όσους παρουσιάζουν τα συμπτώματα της κατάθλιψης, όπως είναι η μείωση του αισθήματος του αυτοσεβασμού, η αϋπνία, η κόπωση, η υπερευαισθησία, η ερεθιστικότητα, η ελάττωση της ενεργητικότητας, της σεξουαλικής επιθυμίας και ικανότητας κ.ά. να ξεπεράσουν την κατάσταση της κατάθλιψης και να κερδίσουν καινούργια ενεργητικότητα και ζήλο για τη ζωή.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]