Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η βία

Η βία

Η βία

Κωδικός Λαβυρίνθου: 114974Κωδικός-ISBN: 978-960-435-383-5Έτος έκδοσης: 2012Συγγραφέας: Κουναλάκη, Ξένια - Εμμανουέλα Π. & Μανδραβέλης, Πάσχος & Μητσός, Μιχάλης Δ. & Μοσχολιού, Τζίνα & Παππάς, Τάσος, 1957-Εκδοτικός οίκος: ΠόλιςΛέξεις κλειδιά: Ελλάδα, Η βία στην κοινωνία, Πολιτική και κυβέρνηση Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 182 Θέματα: Ελλάδα, Η βία στην κοινωνία, Πολιτική και κυβέρνηση Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 12.00€Έκπτωση:54%Τελική Τιμή:5.50€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Η Ξένια Κουναλάκη γράφει για τα αίτια ανόδου της Χρυσής Αυγής, τη συζήτηση περί απαγόρευσης του κόμματος, τη θεωρία των άκρων και την ανάγκη να γίνει μόδα ο αντιφασισμός.

Ο Πάσχος Μανδραβέλης γράφει για την ιδεολογική συνιστώσα της βίας και πώς αμβλύνθηκαν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της κοινωνίας από τη διάχυτη ανομία, κατάληξη της οποίας είναι οι βιαιοπραγίες.

Ο Μιχάλης Μητσός διερωτάται μήπως τα στοιχεία που λείπουν από την ελληνική κοινωνία, για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα της βίας, είναι η συγγνώμη, η εξιλέωση και η κάθαρση.

Η Τζίνα Μοσχολιού γράφει για τις βίαιες εξεγέρσεις των τελευταίων ετών, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το hate speech, κι αναρωτιέται αν είναι πολιτική η διάχυτη βία που παρατηρείται σήμερα στην ελληνική κοινωνία.

Ο Τάσος Παππάς γράφει για τη θεωρία των άκρων, τη σχέση της Αριστεράς με τη βία, και τους
ισοδύναμους κινδύνους.