Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ολική αναπηρία

Ολική αναπηρία

Ολική αναπηρία

Κωδικός Λαβυρίνθου: 113996Κωδικός-ISBN: 113996Έτος έκδοσης: 1997Συγγραφέας: Paretsky, Sara, 1947-Εκδοτικός οίκος: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣΛέξεις κλειδιά: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο Σελίδες: 362 Τίτλος πρωτότυπου: Indemnity Only Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Tιμή Καταλόγου: 15.90€Έκπτωση:60%Τελική Τιμή:6.40€
Αμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Ο πρόεδρος ενός εργατικού σωματείου απευθύνεται στη Β. Ι. Βαρσάβσκι, για να βρει την κόρη του που εξαφανίστηκε. Ο τρόπος που την πλησιάζει είναι όμως ανορθόδοξος και βάζει σε υποψίες τη Βαρσάβσκι.
Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται, όταν πηγαίνει στην τελευταία διεύθυνση που έμενε η κοπέλα και βρίσκει εκεί δολοφονημένο τον φίλο της. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ, γιατί το νεαρό θύμα είναι γιός ενός πολύ γνωστού τραπεζίτη.
Μήπως η σχέση ανάμεσα στον γιο του τραπεζίτη και την κόρη του συνδικαλιστή επεκτείνεται και στους πατεράδες τους; Τι σχέση έχει ένας συνδικαλιστής μ` έναν τραπεζίτη;
Στην προσπάθειά της ν` ανακαλύψει την κοπέλα, για να βρει την άκρη του νήματος, η Β. Ι. Βαρσάβσκι θα βρεθεί αντιμέτωπη όχι μόνο με το συνδικάτο και το τραπεζικό κεφάλαιο, αλλά και με το οργανωμένο έγκλημα.