Αν είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνετε από το βιβλιοπωλείο μας, πρέπει να συμπληρώσετε μία φόρμα με τα στοιχεία σας (e-mail και ένα κωδικό που επιλέγετε εσείς, όνομα και διεύθυνση). Την επόμενη φορά που θα επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο μας, δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε πάλι όλα τα στοιχεία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε τον προσωπικό κωδικό και το e-mail σας για να κάνετε τις αγορές σας. Αν ξεχάσατε τον κωδικό σας, πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο πλήκτρο "Ξεχάσατε τον Κωδικό σας; Κάντε Κλικ εδώ.". Ο κωδικός σας θα σταλεί αυτόματα στη διεύθυνση που δώσατε.

Επιλέξτε το βιβλίο που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο πλήκτρο ΑΜΕΣΗ ΑΓΟΡΑ που θα βρείτε στη σελίδα του βιβλίου. Με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ αγοράζετε το βιβλίο, αλλά απλώς το προσθέτετε στη παραγγελία σας την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας το πλήκτρο ΚΑΛΑΘΙ.

Στη σελίδα ΚΑΛΑΘΙ μπορείτε να δείτε τα βιβλία που έχετε επιλέξει, το συνολικό κόστος, να αλλάξετε την ποσότητα αν επιθυμείτε ή τέλος να διαγράψετε κάποια απο αυτά. Στη συνέχεια για να προχωρήσετε στην αγορά της παραγγελίας σας κάντε κλικ στο πλήκτρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Ελέγξτε τα στοιχεία σας, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής (πιστωτική κάρτα ή αντικαταβολή) και πατήστε το πλήκτρο ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Πληρωμές με αντικαταβολή ισχύουν μόνο για Ελλάδα. Οι παραγγελίες από το εξωτερικό και την Κύπρο θα εκτελούνται μόνο εφόσον η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  • Όλες οι παραγγελίες μέχρι 30 ευρώ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής που είναι 5,50 ευρώ.
  • Παραγγελίες που ξεπερνούν τα 30 ευρώ παραδίδονται δωρεάν εντός Ελλάδος.
  • Οι αποστολές εξωτερικού επιβαρύνονται με ταχυδρομικά έξοδα ανάλογα με το βάρος και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των ΕΛ.ΤΑ.
  • Για αποστολές στην Κύπρο ισχύουν οι χρεώσεις των ΕΛ.ΤΑ που ισχύουν και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
  • Για μεγάλες ή ειδικές παραγγελίες καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνιση η απορία σχετικά με τις παραγγελίες σας μπορείτε να επικοινωνείτε στη διεύθυνση info@lavyrinthos.net, ή στο τηλέφωνο 2114111212.