Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η λατρεία της μεγάλης θεάςΚωδικός: 978-960-01-1552-9Έτος έκδοσης: 2012Συγγραφέας: Γκρέκας, ΒρανάςΕκδοτικός οίκος: Gutenberg - Γιώργος & Κώστας ΔαρδανόςΠροϊστορία, Λογοτεχνικά δοκίμια, Αυτοβοήθεια και προσωπική ανάπτυξη, ανανέωση, θεότητα, μυαλό, Μυθολογία, σωμα

Η λατρεία της μεγάλης θεάς
Tιμή Καταλόγου:11.94
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:4.20€

Η ελληνική μυθολογία προβάλλει μύθους, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τις δυνάμεις που χειριζόταν ο άνθρωπος, με σκοπό την επίδραση πάνω στην ανανέωση του σώματος και του μυαλού. Τώρα έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε την παντελή σχεδόν άγνοιά μας σε σχέση με τις γνώσεις που χρησιμοποιούσαν τότε, στην παλαιά εποχή, εκείνοι οι άνθρωποι. Χρειάστηκε να περάσουν χιλιάδες χρόνια για να το κατανοήσουμε. Το ερώτημα είναι: Μήπως υπήρχε δυνατότητα οι άνθρωποι, στο προϊστορικό παρελθόν, με κάποιο τρόπο, να ανανεώνουν τον οργανισμό τους και να παρατείνουν την ενεργό ζωή τους, αλλά με την πάροδο του χρόνου χάθηκε αυτό το μυστικό, το οποίο η Μυθολογία επιδέξια καλύπτει; Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των ελληνικών μύθων, σε κάθε βήμα παρουσιάζεται το απροσδόκητο και μας περιμένει μια έκπληξη. Αξίζει, εξάλλου, να σημειωθεί ότι η παγκόσμια διανόηση σε όλες τις εποχές έδειχνε έντονο ενδιαφέρον για την ελληνική Μυθολογία.

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 198
Θέματα: Προϊστορία, Λογοτεχνικά δοκίμια, Αυτοβοήθεια και προσωπική ανάπτυξη, ανανέωση, θεότητα, μυαλό, Μυθολογία, σωμα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα