Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο έσχατος κόσμοςΚωδικός: 978-960-210-053-0Έτος έκδοσης: 1990Συγγραφέας: Ransmayr, ChristophΕκδοτικός οίκος: ΟΔΥΣΣΕΑΣΑυστρία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο έσχατος κόσμος
Τελική Τιμή:11.00€

Ο νεαρός Κόττα φεύγει από τη Ρώμη του αυτοκράτορα Αυγούστου για τους Τόμους, την πόλη του σιδήρου, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας. Αναζητεί εκεί τον εξόριστο Οβίδιο και τις "Μεταμορφώσεις", έργο ζωής του ποιητή. Ο Κόττα ανακαλύπτει ταξιδεύοντας έναν κόσμο όπου συναντιέται η αρχαία Ρώμη με τον εικοστό αιώνα, έναν κόσμο στα πρόθυρα του τέλους. Κι ακόμα ανακαλύπτει ότι οι "Μεταμορφώσεις" έχουν υποστεί κι αυτές μια μακάβρια μεταμόρφωση.
"Ο έσχατος κόσμος" είναι ένα γοητευτικό "μεταφυσικό θρίλερ" που φέρνει στο νου "Το όνομα του ρόδου". Είναι η εξιστόρηση ενός φανταστικού ταξιδιού σ` έναν κόσμο ονείρου, στα σύνορα διαφορετικών εποχών και μύθων, ένα βιβλίο ποιητικό για το τέλος του κόσμου, για το πέρασμα του χρόνου και την απώλεια της ποίησης.
"Ο έσχατος κόσμος" απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, μεταφράστηκε σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες και θεωρείται ήδη ένα από τα αριστουργήματα της σύγχρονης λογοτεχνίας.

 

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 272
Τίτλος πρωτότυπου: Die letzte Welt
Θέματα: Αυστρία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα