Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Έρωτας μαΐστροςΚωδικός: 978-618-02-0331-8Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Χατζή, Δέσποινα Κ.Εκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣΜοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945)

Έρωτας μαΐστρος
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:6.90€

Στα δεκαοχτώ της η Νίνα φεύγει απ? το νησί που μεγάλωσε με σκοπό να μην ξαναγυρίσει ποτέ, απογοητευμένη από τον πόνο και την απόρριψη που εισέπραξε απ? τα ίδια της τα αδέλφια. Στην Αθήνα προσδοκά τη λύτρωση, αλλά ένας έρωτας οδυνηρός και «απαγορευμένος» τη στιγματίζει...

Όταν αρκετά χρόνια μετά επιστρέφει στο νησί, καινούρια ερωτήματα γεννιούνται. Τι δεν πρόλαβε να της πει ο πατέρας της πριν πεθάνει; Πόσο τυχαία είναι η συνάντησή της στο νησί με έναν σαραντάχρονο γεωπόνο; Με τη βοήθεια της Φρόσως, της ενορατικής γυναίκας που τη μεγάλωσε, θα οδηγηθεί βήμα βήμα στις απαντήσεις?

Θα καταφέρει η Νίνα να απεγκλωβιστεί οριστικά από το παρελθόν της, να πιάσει την άκρη του νήματος και να την ενώσει με το σήμερα; Θα επιστρέψει στον ζωγράφο Άλκη Φωτίου, που την περιμένει υπομονετικά στην Αθήνα, για να ζήσουν μαζί έναν έρωτα μαΐστρο;

Για να γεννηθεί το καινούριο,
πρέπει να πεθάνει το παλιό.

Για να ζήσεις το παρόν,
πρέπει να κλείσεις τους λογαριασμούς σου
με το παρελθόν.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 400
Θέματα: Μοντέρνα & σύγχρονη μυθιστοριογραφία (μετά περ.1945)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο