Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο θάνατος της ημέραςΚωδικός: 978-960-393-011-2Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Reichs, Kathleen J.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)Η.Π.Α., Μυθιστορήματα

Ο θάνατος της ημέρας
Tιμή Καταλόγου:17.75
Έκπτωση:38%
Τελική Τιμή:11.00€

Μέσα στο διαπεραστικό κρύο του Καναδέζικου χειμώνα στο Μοντρεάλ, η Δρ. Τέμπερανς Μπρέναν, Ιατροδικαστής Ανθρωπολόγος της Επαρχίας του Κεμπέκ, προσπαθεί ν` ανακαλύψει ένα λείψανο στο σημείο που θα έπρεπε να βρίσκεται θαμμένη η Αδελφή Ελίζαμπεθ Νικολέ, πεθαμένη ήδη εδώ και πάνω από έναν αιώνα και υποψήφια να ανακηρυχθεί αγία. Ένα αλλόκοτο, μικρό φέρετρο, θαμμένο στις κρύπτες μιας ερειπωμένης εκκλησίας, κρατά καλά φυλαγμένη την πρώτη ένδειξη για τη μοίρα της έγκλειστης μοναχής. Το μυστήριο το οποίο περιβάλλει τη ζωή και το θάνατο της Αδελφής Ελίζαμπεθ Νικολέ αποτελεί μια ευπρόσδεκτη αντίθεση στα ευρήματα ενός καμένου σαλέ, όπου απανθρακωμένα και παραμορφωμένα πτώματα περιμένουν την επαγγελματική γνώση και εμπειρία της Τεμπ. Ποιοί ήταν αυτοί οι άνθρωποι; Τι τους οδήγησε σ` αυτό τον τρομερό θάνατο; Και που βρίσκονται τα παιδιά; (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 519
Τίτλος πρωτότυπου: Death du jour
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα