Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο περιπλανώμενος ιππότης του ιερού βιβλίουΚωδικός: 978-960-04-1684-8Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Dontchev, AntonΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΒουλγαρία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο περιπλανώμενος ιππότης του ιερού βιβλίου
Tιμή Καταλόγου:14.20
Έκπτωση:44%
Τελική Τιμή:8.00€

Μεσαίωνας, ιππότες, μοναχικά τάγματα, σταυροφορίες, αιρέσεις, ιερά εξέταση. Μέσα σ` αυτή την ατμόσφαιρα ξεδιπλώνεται μια συναρπαστική ιπποτική ιστορία με την αμεσότητα του ύφους τον Αντόν Ντόντσεφ. Μια ιστορία που κινείται σε δύο αλληλένδετα επίπεδα. Από τη μια παρακολουθούμε τις συγκλονιστικές περιπέτειες ενός ιππότη που διασχίζει καταδιωκόμενος τη μεσαιωνική Ευρώπη, μεταφέροντας ένα αιρετικό απόκρυφο ευαγγέλιο, και, από την άλλη, τις περιπέτειες του ανθρώπινου πνεύματος να ξεπεράσει τα στεγανά και τα δόγματα της εποχής του, για να παραδοθεί ολοκληρωτικά στο απαγορευμένο.
Ένα μεγάλο μυθιστόρημα με καίριους προβληματισμούς για την ανθρώπινη φύση, για τη δύναμη της ψυχής και για τη σχέση ανάμεσα στο καλό και στο κακό.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 322
Θέματα: Βουλγαρία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα