Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Υπόθεση ΡόζιΚωδικός: 978-960-566-262-2Έτος έκδοσης: 2013Συγγραφέας: Simsion, GraemeΕκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΑυστραλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Υπόθεση Ρόζι
Tιμή Καταλόγου:15.43
Έκπτωση:68%
Τελική Τιμή:4.90€

Ο Ντον Τίλμαν παντρεύεται.

Απλώς δεν ξέρει ακόμη με ποια.

Το πρόβλημα θα λυθεί με την Υπόθεση Σύζυγος. Έχει σχεδιάσει ένα δεκαεξασέλιδο ερωτηματολόγιο που θα τον βοηθήσει να βρει την τέλεια σύντροφο. Οπωσδήποτε δεν πρέπει να είναι μπαργούμαν ή καπνίστρια ή να πίνει ή να αργεί.

Η Ρόζι Τζάρμαν είναι ακριβώς έτσι. Επίσης είναι γεμάτη πάθος, έξυπνη και όμορφη. Και έχει και τη δική της αποστολή, να βρει τον βιολογικό πατέρα της. Στην αναζήτησή της μπορεί να τη βοηθήσει ο Ντον, που είναι καθηγητής γενετικής.

Μέσα από την Υπόθεση Σύζυγος ο Ντον μαθαίνει κάποια αναπάντεχα πράγματα. Γιατί το μήκος των λοβών είναι ανεπαρκής δείκτης σεξουαλικής έλξης. Γιατί το παγωτό έχει διαφορετική γεύση στη Νέα Υόρκη. Γιατί ποτέ δεν έχει βγει δεύτερο ραντεβού. Και γιατί, παρά τις καλύτερες επιστημονικές του προσπάθειες, δεν μπορεί να βρει τον έρωτα: Ο έρωτας σε βρίσκει.

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 352
Τίτλος πρωτότυπου: The Rosie Project
Θέματα: Αυστραλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα