Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Σεβάχ ο αριστερόςΚωδικός: 978-960-05-1266-3Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Οικονομάκος, ΝίκοςΕκδοτικός οίκος: Βιβλιοπωλείον της ΕστίαςΑληθινές ιστορίες

Σεβάχ ο αριστερός
Tιμή Καταλόγου:16.23
Έκπτωση:57%
Τελική Τιμή:6.90€

Ο συγγραφέας του βιβλίου ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων οι οποίοι διαμορφώθηκαν μέσα στο κομμουνιστικό κίνημα που αναπτύχθηκε κατά τη δεκαετία του Β` Παγκόσμιου Πολέμου. Ο Νίκος Οικονομάκος έλαβε μέρος, και πολλές φορές ηγήθηκε, στη μεγάλη προσπάθεια της εφαρμογής των πρωτοβουλιών και των κατευθύνσεων της κομματικής ηγεσίας. Ο «αέρας» του συγγραφέα αποτελεί ένα από τα ατού του βιβλίου και είναι παρών σε όλο το αφήγημα: η αμεσότητα που το διακρίνει είναι χαρακτηριστική, είτε παρουσιάζει τις παιδικές συμμορίες στις περιοχές γύρω από το Μεταξουργείο, είτε την ατμόσφαιρα στα προπολεμικά πλοία, είτε εκθέτει το σκοτάδι της πρώτης γραμμής του βορειοαφρικανικού μετώπου, είτε αναφέρεται στο ενδεχόμενο της εκτέλεσης της θανατικής ποινής, είτε μιλά και αναλύει τη φύση και τις γεύσεις, είτε κρίνει τη στείρα στάση της κομματικής καθοδήγησης στις μετεμφυλιακές φυλακές. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 319
Θέματα: Αληθινές ιστορίες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα