Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η αναλαμπήΚωδικός: 978-960-04-2346-4Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Θέμελης, Νίκος, 1947-2011Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Η αναλαμπή
Tιμή Καταλόγου:25.30
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:8.90€

Η ιστορία μιας οικογένειας που θέλει να προκόψει, ν? ανέβει κοινωνικά, να ορίσει την ταυτότητά της με την αστική τάξη στην οποία ανήκει. Το μεγάλο μυστικό της οικογένειας που σέρνεται πάνω από τριάντα χρόνια και την σφραγίζει. Η ζωή του γόνου της οικογένειας, ο μυστικός του κόσμος, σχέσεις πατροπαράδοτες και σχέσεις ασυνήθιστες υφαίνουν την δική του περιπέτεια. Δρόμοι ζωής, που αναμετρώνται με την Μεγάλη Ιδέα, τον Διχασμό, την Μικρασιατική Καταστροφή, ξετυλίγονται στην Πάτρα, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στο Βερολίνο. Η ιστορία της κοινωνίας από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι τον μεσοπόλεμο. Τα προσωπικά όνειρα, τα πάθη και οι ευαισθησίες των ηρώων, αλλά και η ελπίδα, η προσπάθεια για έναν κόσμο καλύτερο, πιο δίκαιο, σε μια ανήμπορη δημοκρατία, σε μια αδύναμη, κοινωνία. Όλα μια αναλαμπή, μία μεγάλη αναλαμπή με αρχή και τέλος.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 729
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα