Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ροζ που δεν ξέχασαΚωδικός: 978-960-03-0823-5Έτος έκδοσης: 1991Συγγραφέας: Ξανθούλης, ΓιάννηςΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το ροζ που δεν ξέχασα
Tιμή Καταλόγου:14.80
Έκπτωση:32%
Τελική Τιμή:10.00€

Τα πρόσωπα ήταν πάντα τα ίδια. Γύριζαν και ξαναγύριζαν μεσ` από διαφορετικές σιωπές και σχήματα στη ζωή μου, αλλά ήταν πάντα τα ίδια. Η ίδια αίσθηση, ο ίδιος πόνος. Γι` αυτό τα μισώ, τ` αγαπώ και τα στερούμαι με την ίδια ένταση απ` τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας. Ανακυκλώνω τις μορφές τους, τους ήχους τους και το γέλιο τους εδώ και πολλά χρόνια. Κι όσο για τον έρωτα -μη γελάσετε- είχα από καταβολής μου εκείνο τον επώδυνο τίτλο «παιδί του έρωτα». Αυτή ήταν η καταστροφική μου καραμέλα που τώρα ψάχνω την ανάμνηση της γεύσης της στον κυκλοθυμικό μου ουρανίσκο. Τα πρόσωπα, όμως, παρέμειναν τα ίδια. Ξαναγυρνώ στις σκιές τους κι αναγνωρίζω τον ωραίο τρόμο που μου χάρισαν κάποτε. Κι όσο περνά ο καιρός, τόσο πιστεύω ότι ήμουν, τελικά, ταγμένος να γίνω ο Ευαγγελιστής των αδυναμιών τους, όταν θα εξιστορούσα το αιρετικό μου Ευαγγέλιο. Ωστόσο, αν είναι κάτι που δεν ξέχασα, αυτό είναι το ροζ. Το χρώμα που αφήνουν οι ουλές πίσω τους όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν παραπλανούν το δέρμα τα καλοκαίρια κι οι απροσδόκητα ανοιξιάτικες μέρες του χειμώνα. Κι απ` το ροζ θ` αρχίσω... ό,τι αρχίσω.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 180
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα