Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κουρσάροι στη στεριάΚωδικός: 978-960-274-334-8Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: O' Brian, PatrickΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Κουρσάροι στη στεριά
Τελική Τιμή:7.90€

Στον ανελέητο κόσμο της κατασκοπίας, της συνωμοσίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού, ο γνωστός μας πλέον πλοίαρχος Τζακ Όμπρι, μαζί με τον αχώριστο σύντροφό του το γιατρό και μυστικό πράκτορα Στίβεν Ματούριν, αναλαμβάνουν και πάλι δράση. Αυτή τη φορά, συνωμοτικές δραστηριότητες και απάτες στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου φέρνουν τον Τζακ Όμπρι σε δεινή θέση: πέφτει θύμα σκευωρίας και καθαίρεται από το βαθμό του. Στη θάλασσα, οι στόλοι των εθνών της Γης πολεμούν μεταξύ τους. Είναι η εποχή που ανθεί η πειρατεία, που οι κουρσάροι λεηλατούν πλοία και λιμάνια και που ο έρωτας βασιλεύει ανάβοντας κι αυτός δικές του φωτιές. Όλα αυτά και άλλα πολλά συνθέτουν ένα ακόμη εξαιρετικό βιβλίο του Πάτρικ Ο` Μπράιαν και επιβεβαιώνουν τη συγγραφική του δεινότητα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 296
Τίτλος πρωτότυπου: The Reverse of the Medal
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα