Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μήπως;Κωδικός: 978-960-410-432-1Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Καραπάνου, Μαργαρίτα, 1946-2008 & Τσαλίκογλου, ΦωτεινήΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΑληθινές ιστορίες, Φιλοσοφικές σπουδές: γενικά, Ψυχολογία

Μήπως;
Tιμή Καταλόγου:12.11
Έκπτωση:18%
Τελική Τιμή:9.90€

Κι εμείς τώρα δα εδώ, δυο φίλες με εναλλασσόμενους ρόλους, συγγραφέας - καθηγήτρια - ψυχολόγος - άρρωστη - υγιής - θεραπευτής - θεραπευόμενος, ιδιότητες ρευστές και αβέβαιες, ρούχα άβολα και στενά που μας καθηλώνουν σε στενάχωρα και ασφυκτικά δωμάτια, τι επιθυμήσαμε, αλήθεια, μέσα απ` αυτό το διαλογικό βιβλίο; Να αλλάξουμε ρόλους, να πετάξουμε τα στενά ρούχα που δεν σ` αφήνουν να αναπνεύσεις και που ακόμα και στον ύπνο μας λένε να τα φοράμε, και να δοκιμάσουμε έναν περίπατο στον ανοιχτό αέρα. Να συν-αποκαλυφθούμε και ό,τι ζήσουμε στη διάρκεια του ταξιδιού να το μοιραστούμε με τους άγνωστους συν-ταξιδιώτες μας σ` αυτήν την περιπέτεια της ομιλούσας γραφής. Να σπάσουμε τη σιωπή. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 198
Θέματα: Αληθινές ιστορίες, Φιλοσοφικές σπουδές: γενικά, Ψυχολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα