Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η απόκρυφη ιστορία του ναζισμούΚωδικός: 978-960-7928-35-1Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Ravenscroft, TrevorΕκδοτικός οίκος: ΑΡΧΕΤΥΠΟΓερμανία, Ευρωπαϊκή ιστορία

Η απόκρυφη ιστορία του ναζισμού
Τελική Τιμή:20.00€

Ποιος ήταν πραγματικά ο Αδόλφος Χίτλερ; Ένας παρανοϊκός ηγέτης, ένας μαύρος μάγος ή μια εωσφορική οντότητα; Πώς απέκτησε τις αποκρυφιστικές του δυνάμεις; Ποιες ομάδες αποκρυφιστών κρύβονται πίσω του και τον βοήθησαν να αναρριχηθεί στην εξουσία; Πώς χρησιμοποιούσε τις σατανικές δυνάμεις για να επιβάλλει στον κόσμο τη βασιλεία του τρόμου; Ήταν η γενοκτονία των Εβραίων μια τελετουργική θυσία στις δυνάμεις του Σκότους; Ο Trevor Ravenscroft , στο κλασικό πλέον έργο του «The Spear of Destiny» (Η Λόγχη του Πεπρωμένου), απαντά σ` αυτά τα τρομερά ερωτήματα, ταξιδεύοντάς μας ταυτόχρονα μέσα από τα μονοπάτια της δυτικής Εσωτερικής Παράδοσης και των θρύλων του Αγίου Δισκοπότηρου, της Αγκάρθα και της Σαμπάλα, αλλά και των αποκρυφιστικών ομάδων της μεσοπολεμικής Γερμανίας. Μια τελείως διαφορετική προσέγγιση, που δίνει τολμηρές απαντήσεις σε πολλά, αναπάντητα μέχρι σήμερα, ερωτήματα. Μια αποκαλυπτική ιστορία του ναζιστικού αποκρυφισμού και των αδελφοτήτων που κρύβονταν στα παρασκήνιά του. Μια αντισυμβατική βιογραφία του Χίτλερ, που φέρνει στην επιφάνεια άγνωστες πτυχές της ζωής του, συγκλονιστικά στοιχεία για τα σκοτεινά πρόσωπα που τον επηρέασαν, για τη σατανική δράση του Ναζιστικού Κόμματος και των ανωτάτων αξιωματούχων του, όπως ο Χίμλερ και ο Γκέριγκ. Στοιχεία, τα ο οποία ο Τσόρτσιλ και οι άλλοι ηγέτες των Συμμαχικών Δυνάμεων συμφώνησαν να αποσιωπηθούν και κρατηθούν απόρρητα για χρόνια. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 366
Τίτλος πρωτότυπου: The spear of destiny
Θέματα: Γερμανία, Ευρωπαϊκή ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα