Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Εισαγωγή στην κλινική ψυχολογίαΚωδικός: 978-960-344-422-0Έτος έκδοσης: 1997Συγγραφέας: Heiden, Lynda A. & Hersen, MichelΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)Κλινική ψυχολογία

Εισαγωγή στην κλινική ψυχολογία
Tιμή Καταλόγου:29.32
Έκπτωση:35%
Τελική Τιμή:19.00€

Το παρόν έργο απευθύνεται σε αυτούς που ασχολούνται με το αντικείμενο της κλινικής ψυχολογίας, και κυρίως σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ψυχολογίας. Σε αυτό τον τόμο περιλαμβάνονται κείμενα γραμμένα από ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες καταξιωμένους ο καθένας στον τομέα και την ειδικότητά του. Το βιβλίο επιδιώκει να προσφέρει μια σύγχρονη προοπτική στη θεωρία, την εκπαίδευση, την αξιολόγηση, τη συμβουλευτική, την έρευνα και την πρακτική της κλινικής ψυχολογίας. Είναι σχεδιασμένο για σπουδαστές οι οποίοι κατέχουν κάποιες βασικές γνώσεις σε θέματα ψυχολογίας, αξιολόγησης και ψυχοθεραπείας. Θα μπορούσε ακόμη να φανεί χρήσιμο σε όσους σκέφτονται να ακολουθήσουν καριέρα στην κλινική ψυχολογία και σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερα για τις επαγγελματικές εφαρμογές της εκπαίδευσης στο κλινικό έργο.


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 495
Τίτλος πρωτότυπου: Introduction to Clinical Psychology
Θέματα: Κλινική ψυχολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα