Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο άνθρωπος που έλεγε ιστορίεςΚωδικός: 978-960-03-5227-6Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Vargas Llosa, Mario, 1936-Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΠερού, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο άνθρωπος που έλεγε ιστορίες
Tιμή Καταλόγου:13.78
Έκπτωση:57%
Τελική Τιμή:5.90€

Ένας Περουβιανός επισκέπτεται μια έκθεση φωτογραφιών του Αμαζονίου σε μια κάπως μυστήρια γκαλερί της Φλωρεντίας. Η φωτογραφία ενός «ιστορητή» από τη φυλή Ματσιγκένγκα θα του τραβήξει την προσοχή και θα του θυμίσει έναν παλιό φίλο από τη Λίμα ο οποίος εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη πίσω του. Οι μνήμες γίνονται όλο και πιο δυνατές, και τα δύο πρόσωπα αφηγούνται, ο καθένας με τον τρόπο του και τη δική του προσωπική γλώσσα, την ίδια ιστορία, ξεδιπλώνοντας κάθε φορά τις φανερές και κρυφές πλευρές της. Οι δύο αφηγήσεις εναλλάσσονται μεταξύ τους αποκαλύπτοντας το μυστήριο που πάντα δένει τους αρχέγονους μύθους με την κοινωνία και τους μηχανισμούς της, και την επίδραση τους στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Ο άνθρωπος που έλεγε ιστορίες, ένα από τα πιο σημαντικά και πρωτότυπα έργα του σπουδαίου νομπελίστα συγγραφέα, μεταφράζεται για πρώτη φορά στα ελληνικά.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 248
Τίτλος πρωτότυπου: El Hablador
Θέματα: Περού, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα