Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα τρία εγκλήματα του Αρσέν ΛουπένΚωδικός: 978-960-229-040-8Έτος έκδοσης: 1992Συγγραφέας: Leblanc, Maurice, 1864-1941Εκδοτικός οίκος: ΕΡΑΤΩΓαλλία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Τα τρία εγκλήματα του Αρσέν Λουπέν
Tιμή Καταλόγου:14.77
Έκπτωση:46%
Τελική Τιμή:8.00€

Παράξενη αρχή για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα: ο ένοχος είναι στη φυλακή! Αλλά οι τοίχοι των φυλακών Σαντέ δεν υφίστανται για τον Αρσέν Λουπέν, που μετατρέπει το κελί του σε γενικό επιτελείο. Από εκεί μάλιστα αποδεικνύεται πανίσχυρος, εφόσον τα κατορθώματά του θα καθορίζουν πλέον τη διεθνή πολιτική, την τύχη πιθανόν της Αλσατίας, της Λωραίνης και του Μαρόκου, αλλά και τις σχέσεις των 3 μεγάλων ευρωπαϊκών δυνάμεων: της Αγγλίας, της Γαλλίας, και της Γερμανίας.
Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα όπου το μπουρλέσκ διαδέχεται το δράμα, σε μια χιονοστιβάδα από απίθανα γεγονότα και αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα του αναγνώστη. Ο Αρσέν Λουπέν, γεννημένος το 1905, σχεδόν τυχαία, από την πέννα του Μορίς Λεμπλάν, καταφέρνει και πάλι να αναγάγει την κλοπή σε τέχνη και να εντάξει το αστυνομικό μυθιστόρημα του φόνου στις τάξεις της πραγματικής λογοτεχνίας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 279
Θέματα: Γαλλία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα