Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η μάνα και το νόημα της ζωήςΚωδικός: 978-960-325-691-5Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Yalom, Irvin D.Εκδοτικός οίκος: ΆΓΡΑΗ.Π.Α., Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές, Ψυχοθεραπεία

Η μάνα και το νόημα της ζωής
Tιμή Καταλόγου:21.70
Έκπτωση:64%
Τελική Τιμή:7.90€

Η `Μάνα και το νόημα της ζωής` είναι το δεύτερο βιβλίο αφηγημάτων του Ίρβιν Γιάλομ, μετά τον `Δήμιο του Έρωτα`. Με τολμηρή ειλικρίνεια ο ψυχίατρος-συγγραφέας ζωντανεύει εδώ, στο πιο προσωπικό από τα βιβλία του, τους περιορισμούς και τα λάθη του, τις φαντασιώσεις του, τις αμφιβολίες και τους πειραματισμούς του, και μέσα από αυτή τη διαδρομή προς την κατανόηση, τη μάθηση και τέλος τη διδαχή. Τέσσερις αληθινές / αυτοβιογραφικές ιστορίες και δυο φανταστικά αφηγήματα με ήρωα τον Έρνεστ Λας, τον ψυχοθεραπευτή του μυθιστορήματος `Στο ντιβάνι`, συνθέτουν ένα μωσαϊκό συγκλονιστικών καταστάσεων που κινούνται διαρκώς μέσα και έξω από τα όρια της ψυχοθεραπείας, διερευνώντας από μια ακόμα οπτική γωνία τα ανεξάντλητα ζητήματα της ζωής και του θανάτου, της ελευθερίας και της ευθύνης, του νοήματος και της ύπαρξης και της απώλειάς του, της μοναξιάς και της κοινωνίας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 335
Τίτλος πρωτότυπου: Momma and the Meaning of Life
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές, Ψυχοθεραπεία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα