Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα παιδιά του ΓκράαλΚωδικός: 978-960-274-230-3Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Berling, Peter, 1934-Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΓερμανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Τα παιδιά του Γκράαλ
Tιμή Καταλόγου:22.42
Έκπτωση:11%
Τελική Τιμή:19.90€

Βρισκόμαστε στα 1243, εποχή της κυριαρχίας των Φράγκων στην Κωνσταντινούπολη. Ο Γουλιέλμος του Ρούμπρουκ είναι ένας νεαρός χωρικός από τη Φλάνδρα που οι γονείς του τον υποχρεώνουν να φορέσει το ράσο του μοναχού. Πνεύμα ζωηρό και ανήσυχο, βρίσκεται ξαφνικά στο μυθικό κάστρο του Μονσεζούρ, στη Γαλλία, όπου ζουν ο Ροτζ και η Γιέζα, τα παιδιά του Γκράαλ. Ποιο μυστήριο καλύπτει την καταγωγή των παιδιών αυτών; Τι είναι εκείνο που οδηγεί στο κατόπι τους Ιππότες, Σαρακηνούς, βασιλιάδες και καλόγερους; Στον Γουλιέλμο του Ρούμπρουκ πέφτει η βαριά κληρονομιά να προστατέψει τα δυο παιδιά και να τα προφυλάξει από όλους όσοι τα κυνηγούν. Έτσι ξεκινά μια αγωνιώδης περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις και κινδύνους που παραμονεύουν σε κάθε τους βήμα . . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 759
Τίτλος πρωτότυπου: Die Kinder des Gral
Θέματα: Γερμανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα