Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο γιος της παστρικιάςΚωδικός: 978-960-422-005-2Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Βογιατζή - Χαραλάμπη, ΕιρήνηΕκδοτικός οίκος: ΆΓΚΥΡΑΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο γιος της παστρικιάς
Tιμή Καταλόγου:4.98
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:3.50€

Το τραύμα που σφράγισε την ψυχή του μικρού Αρεταίου, ο οποίος έγινε τραγικός μάρτυρας της αυτοκτονίας του πατέρα του στην Κάλυμνο, έμελλε να καθορίσει τα μελλοντικά βήματα της ζωής του. Αρνούμενος τη μάνα του, τη Λαμπρινή, «ο γιος της παστρικιάς», γίνεται ένας επιτυχημένος γιατρός και στη συνέχεια ένας Γιατρός του Κόσμου. Η μοίρα έπλεξε τις ζωές των ηρώων του μυθιστορήματος, προκαλώντας, έτσι, καταστάσεις εκτός ελέγχου. Ο έρωτας, ο πόνος, το κρίμα, η αμαρτία, η τιμωρία, αποτελούν τις πτυχές της ζωής τους. Μιας ζωής που απαιτεί απαντήσεις και αποκαλύψεις σε αφανέρωτα μυστικά, σε μια κρυμμένη κι επώδυνη αλήθεια. Άραγε τα μαθαίνουμε όλα; Ποιο μυστήριο σαν στοιχειό βασανίζει τον Αρεταίο; Πώς μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους, η Κάλυμνος, η Τρούμπα, το Ιράν, το Αφγανιστάν, η Κύπρος; Οι διαδρομές της συνείδησης αποκρυσταλλώνουν το καταστάλαγμα του να είσαι άνθρωπος. Με ενοχές και τύψεις, αλλά και με το μεγαλείο της συγχώρεσης.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 172
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα