Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μ' εσένα, χωρίς εσέναΚωδικός: 978-960-453-156-1Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Κνήτου, ΒασιλικήΕκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Μ εσένα, χωρίς εσένα
Tιμή Καταλόγου:15.21
Έκπτωση:21%
Τελική Τιμή:12.00€

Ζευγάρια χαμένα στην πόλη, ναυαγοί της σιωπής και των ανομολόγητων πόθων, η Ειρήνη κι ο Φώτης, ο Αντρέας, η μικρή Όλγα που ονειρεύεται τον έρωτα, άνθρωποι που σμίγουν για να χωρίζουν πάλι, θαρρείς κι η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί για να ενώσει τις ζωές τους. Οι σκέψεις τους αντηχούν στη σιωπή, οι μονόλογοί τους εύγλωττοι αλλά οι διάλογοι λειψοί δεν αρκούν για να γεφυρώσουν τις αποστάσεις. Άνθρωποι που παλεύουν να μάθουν ν` αγαπούν, ν` αγγίζουν, ν` αποκαλύπτονται. Η Ειρήνη κι ο Φώτης, χρόνια τώρα μαζί, αντιμετωπίζουν τη φθορά της σχέσης τους με όποιο τρόπο ξέρει ο καθένας. Θα τα καταφέρουν; Στην προσπάθειά τους να σωθούν εμπλέκουν κι άλλους γύρω τους, ξυπνούν προσδοκίες, τρέφουν κρυφά όνειρα. . . Πόσο σκληροί μπορούμε να γίνουμε μ` εκείνους που αγαπάμε; Και ποιος από μας μπορεί να ισχυριστεί πως ξέρει τη μυστική συνταγή της αγάπης; Οι ήρωες αυτού του μυθιστορήματος, όλοι τους άνθρωποι της διπλανής πόρτας, μας δίνουν άθελά τους τις δικές τους απαντήσεις. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 316
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα