Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το Σπαθί Του ΠεπρωμένουΚωδικός: 978-618-5049-49-2Έτος έκδοσης: 2016Συγγραφέας: Sapkowski, AndrzejΕκδοτικός οίκος: ΣελήνηΦαντασία, Φαντασίας μεταφρασμένα

Το Σπαθί Του Πεπρωμένου
Tιμή Καταλόγου:19.90
Έκπτωση:55%
Τελική Τιμή:8.90€

Ο Γκέραλντ είναι Γητευτής. Ένας άντρας που οι μαγικές δυνάμεις του, ενισχυμένες από τη σκληρή εκπαίδευση και ένα μυστηριώδες ελιξίριο, τον έχουν μετατρέψει σε έναν ισχυρό πολεμιστή, έναν ανήλεο εκτελεστή. Στόχος του είναι τα ποικιλόμορφα τέρατα και οι σκοτεινοί δαίμονες που λυμαίνονται την χώρα και επιτίθενται σε αθώους. Γυρίζει στις επαρχίες και αναζητά αποστολές. Σταδιακά όμως συνειδητοποιεί ότι αν και ορισμένα από τα θηράματά του είναι μοχθηρά, βίαια κτήνη, κάποια άλλα είναι απλά θύματα αμαρτιών ή απλής άγνοιας.

Οι περιπέτειες του Γκέραλντ της Ρίβια με την τεράστια εμπορική επιτυχία και τη διεθνή αναγνώριση ως λογοτεχνικού φαινομένου, ενέπνευσαν τη δημιουργία του παιχνιδιού The Witcher.

Ο Andrzej Sapkowski είναι ο μεγάλος καινοτόμος της φανταστικής λογοτεχνίας της εποχής μας, του οποίου ο χαρακτηριστικός τρόπος γραφής έχει μαγέψει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 448
Τίτλος πρωτότυπου: Miecz przeznaczenia
Θέματα: Φαντασία, Φαντασίας μεταφρασμένα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα