Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΚωδικός: 9789607076069Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: ΜΑΡΙΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕκδοτικός οίκος: Νέα ΘέσιςΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Tιμή Καταλόγου:127.70
Έκπτωση:53%
Τελική Τιμή:60.00€

Το βιβλίον-ορόσημον που περιγράφει την ελληνικήν μας πίστιν αυθεντικώς, καταγράφον και διερμηνεύον την Ιεράν μας Παράδοσιν. Το μοναδικόν βιβλίον που οδηγεί στην κατανόησιν τόσον της ουσίας των θρησκειών, όσον και της ελληνικής πνευματικότητος και των αξιών του ελληνικού πολιτισμού! Ωρισμένα εκ των περιεχομένων: Η Κοσμογονία, Φιλοσοφικαί Προεκτάσεις και Μύθοι της Κοσμογονίας, Η Ψυχολογία, Η πορεία της Ψυχής και η Μετεμψύχωσις, Η Θεογονία, Η Συμβολική της Μυθολογίας, Οι Μύθοι των Θεών, Ιστορικαί όψεις, Τα Ορφικά, Πυθαγόρας - Προσωκρατικοί - Πλάτων, Οι Στωϊκοί, Οι Νεοπλατωνικοί, Τα Χαλδαϊκά Λόγια, Θρησκειολογία, Η θεωρία περί των Κοσμοπολιτικών θρησκειών, Ελληνικαί Εορταί, Σύγχρονα θρησκευτικά ζητήματα. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

 

Καινούργια κατάσταση, ελαφρώς ταλαιπωρημένη ράχη. Σκληρόδετο

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ