Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ελλάδα-Τουρκία, ο πεντηκονταετής "πόλεμος"Κωδικός: 978-960-236-847-3Έτος έκδοσης: 1997Συγγραφέας: Κουρής, ΝίκοςΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΕλλάδα, Διεθνείς σχέσεις

Ελλάδα-Τουρκία, ο πεντηκονταετής πόλεμος
Tιμή Καταλόγου:20.00
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:7.00€

«Σκοπός της εργασίας αυτής, που ασχολείται αποκλειστικά με τα ελληνοτουρκικά, είναι να καταδείξει τη φύση της τουρκικής απειλής και να συμβάλει στην ενημέρωση των ενεργών πολιτών. Κρυφή μου φιλοδοξία είναι να απαλλάξω, μερικούς, καλόπιστους, από ψευδαισθήσεις. Ότι, δηλαδή, με «διάλογο» είναι δυνατό να τα βρούμε με τους στρατοκράτες της Άγκυρας, χωρίς παραχωρήσεις κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, που θα οδηγήσουν τελικά στον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας. Στις σελίδες που ακολουθούν αφηγούμαι και σχολιάζω γεγονότα της τελευταίας πεντηκονταετίας, που σημάδεψαν ή διαμόρφωσαν τις εξελίξεις στη μακρά διαδρομή της μάχης του Ελληνισμού ενάντια στον τουρκικό επεκτατισμό, και την πολιτική «φίλων» που υπονομεύουν τα νόμιμα συμφέροντα του Έθνους μας. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 451
Θέματα: Ελλάδα, Διεθνείς σχέσεις
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα