Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μαρίκα ΚοτοπούληΚωδικός: 978-960-279-360-2Έτος έκδοσης: 1996Συγγραφέας: Ηλιάδης, Φρίξος, 1923-2010Εκδοτικός οίκος: ΔΩΡΙΚΟΣΕλλάδα, Μεμονωμένοι ηθοποιοί και περφόρμερ

Μαρίκα Κοτοπούλη
Tιμή Καταλόγου:18.50
Έκπτωση:57%
Τελική Τιμή:8.00€

Η Κοτοπούλη υπήρξε ένας ακρογωνιαίος λίθος στην ιστορία του θεάτρου στον αιώνα μας. . . Ήταν η μεγάλη δασκάλα του θεάτρου που σημάδεψε όλους όσους την πλησίασαν. . . Τριάντα χρόνων έρευνα επέτρεψε στον κ. Ηλιάδη να γράψει με γνώση, ακρίβεια και θαυμασμό το χρονικό της ζωής της. Και θεώρησε, πολύ σωστά, πρέπον να δει την Κοτοπούλη μέσα στα ιστορικά της συμφραζόμενα· έτσι έγραψε μια βιογραφία απολαυστική, υπεύθυνη, ρέουσα, πλήρη και θαυμάσια δομημένη. Από τις σελίδες του κ. Ηλιάδη περνάει η καλλιτέχνις, ο άνθρωπος Κοτοπούλη με τις αδυναμίες της και τη γενναιοδωρία της, ο πνευματικός ηγέτης Κοτοπούλη και η γυναίκα με την ηφαιστειώδη ιδιοσυγκρασία και την αδιανόητη για την εποχή της ερωτική τόλμη.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 358
Θέματα: Ελλάδα, Μεμονωμένοι ηθοποιοί και περφόρμερ
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα