Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο δίκαρδοςΚωδικός: 978-960-417-159-0Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Παπαδήμα, ΔήμητραΕκδοτικός οίκος: ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο δίκαρδος
Tιμή Καταλόγου:15.21
Έκπτωση:61%
Τελική Τιμή:5.90€

Τι σημαίνει αυτό, μη με ρωτάς. Σημαίνει εξυπνάδα, σημαίνει μεγαλοψυχία, σημαίνει δύναμη, σημαίνει ευτυχία, σημαίνει πόνος; Βάλε το χέρι σου, πλησίασε να αφουγκραστείς. Οι δυο καρδιές τα χωρούν όλα αυτά, μα χωρούν κι άλλα. Η μία, καθισμένη αναπαυτικά, αδημονεί, ενώ η άλλη, χοροπηδώντας άσκοπα, ασφυκτιά. Πώς να κουμαντάρεις δυο καρδιές, όταν πλημμυρίζουν από αγάπη; Πώς να τις ξεχωρίσεις, όταν η μια επιθυμεί αυτό που η άλλη καταριέται; Αν είσαι δίκαρδος, περισσεύει η χαρά ή μήπως σηκώνεις το βαρύτερο φορτίο; Οι δρόμοι πάντοτε δύο, μα ένα το σταυροδρόμι. Στην αγάπη, στη ζωή, στην αλήθεια και το ψέμα. Η μία καρδιά μπορεί να αντέξει, οι δύο μαζί όμως ζητούν επίμονα να διαλέξεις, να αποφασίσεις, να χαράξεις την πορεία σε κατεύθυνση μοναδική.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 240
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα