Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η μέρα για τα γραπτά κι η νύχτα για το σώμαΚωδικός: 978-960-04-1566-7Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Κουμανταρέας, Μένης, 1931-2014Εκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΕλλάδα, Βιογραφία: λογοτεχνική, Λογοτεχνικά δοκίμια

Η μέρα για τα γραπτά κι η νύχτα για το σώμα
Tιμή Καταλόγου:19.27
Έκπτωση:69%
Τελική Τιμή:5.90€

Δέκα χρόνια γραπτά προτού με σαρώσουν οι άνεμοι της τρίτης χιλιετίας. Για τον Ταχτσή, τον Ιωάννου και τον Βασιλικό. Τι κοινό έχει ο καφές με το Τείχος του Βερολίνου και ο πόλεμος στη Βοσνία με το «Αθηνάγεβο». Πώς ο Άγγελος Τερζάκης αποφάσισε κάποτε να γυρίσει μια ταινία και πώς ο Καραγάτσης πρωταγωνιστεί σ` ένα διήγημα που δεν το έγραψε ο ίδιος. «Τι έκανε ο θείος Κρίτων» όταν ζωντάνεψε «από τους πάγους». «Τρεις θάνατοι στη Βενετία» και πώς ο ωραίος Πολωνός των διακοπών βρέθηκε χορευτής στο Λονδίνο. Ποιος Μάνος στη δεκαετία του `50 έμενε στο Παγκράτι στην οδό Μάνου 3. Ο «έρωτας στα χιόνια» στη δημοτική. Εννέα ποιήματα σχολιασμένα από τον Τζον Στάινμπεκ και άλλα πολλά. Τέλος: Πορτρέτο του συγγραφέα σε ώριμη ηλικία.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 437
Θέματα: Ελλάδα, Βιογραφία: λογοτεχνική, Λογοτεχνικά δοκίμια
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα