Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η πύλη του χωροχρόνουΚωδικός: 978-960-453-066-3Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Βολουδάκη, Νινέττα Β.Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΦαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά)

Η πύλη του χωροχρόνου
Τελική Τιμή:8.00€

Ένας ηλικιωμένος καθηγητής, σ` ένα πολύ παλιό σπίτι του Μυστρά, ψάχνει μια Πύλη που οδηγεί πέρα απ` το χρόνο. Όταν ξαφνικά ο καθηγητής εξαφανίζεται, τα δυο παιδιά που παρακολουθούσαν αυτή του την έρευνα βρίσκονται να τον ακολουθούν σ` ένα απίστευτο ταξίδι πίσω στο χρόνο. Έτσι, φτάνουν στην πολιτεία του Μυστρά όπως ήταν τότε, στη μεγάλη της δόξα, όταν είδε τη στέψη του τελευταίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Τα παιδιά θα βρεθούν σε μια ζωή τόσο αλλιώτικη αλλά και τόσο όμοια με τη δική τους, θα καταφέρουν να ταράξουν τα ήρεμα νερά του παλατιού την ημέρα της στέψης και θα ζήσουν μια περιπέτεια πέρα από το χρόνο που ήξεραν μέχρι τότε. Το μυστικό τους θα σφραγιστεί, περιμένοντας τους επόμενους που θα ενδιαφερθούν να ψάξουν το βάθος, που μένει κρυμμένο από την καθημερινότητα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 222
Θέματα: Φαντασίας και αληθινές ιστορίες (Παιδικά/Εφηβικά)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Νεαρές ηλικίες