Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Σπονδή στον έρωταΚωδικός: 978-960-535-296-7Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Paver, MichelleΕκδοτικός οίκος: Φυτράκης Α.Ε.Μαλάουι, Διηγήματα, Μυθιστορήματα

Σπονδή στον έρωτα
Tιμή Καταλόγου:18.00
Έκπτωση:56%
Τελική Τιμή:7.90€

Γύρισε, με κοίταξε, με τα μεγάλα της μάτια και μου έκλεψε την καρδιά . . . Πρόσεχε όταν σκαλίζεις το παρελθόν. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα ανακαλύψεις. Αρχαία Ρώμη. Μεγαλείο και αγριότητα. Ο Κάσιος, ο μεγαλύτερος ποιητής της εποχής του, χάνει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του. Δύο χιλιάδες χρόνια αργότερα, στους πρόποδες των Πυρηναίων, η γοητευτική αρχαιολόγος Αντόνια αποφασίζει να λύσει το αίνιγμα που άφησε πίσω του ο Κάσιος. Και βρίσκει την ευκαιρία όταν αρχίζει ανασκαφές μαζί με τον πατέρα της, επίσης αρχαιολόγο, στην ηλιόλουστη κοιλάδα όπου έζησε και πέθανε ο αρχαίος ποιητής. Ένα συναρπαστικό χρονικό που περιγράφει τα ευρήματα της Αντόνια αλλά και τη σπαρακτική ιστορία που τα συνοδεύει. Για τη νεαρή αρχαιολόγο, είναι η τελευταία ευκαιρία να σβήσει τα λάθη του παρελθόντος και να λύσει ένα πανάρχαιο, υποβλητικό μυστήριο που ενώνει παρελθόν με παρόν.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 550
Τίτλος πρωτότυπου: A Place in the Hills
Θέματα: Μαλάουι, Διηγήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα