Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το μυστήριο της ΝάσκαΚωδικός: 978-960-8491-16-8Έτος έκδοσης: 1998Εκδοτικός οίκος: ΝΟΤΟΣΠαραψυχολογικά μελέτες

Το μυστήριο της Νάσκα
Tιμή Καταλόγου:18.60
Έκπτωση:63%
Τελική Τιμή:6.90€

Νάσκα - το αρχαιότερο και μεγαλύτερο αίνιγμα της ανθρωπότητας. Ο Νταίνικεν, ο άνθρωπος που έκανε τις γιγαντιαίες μορφές και τις ατελείωτες, μυστηριώδεις γραμμές στην πεδιάδα της Νάσκα στο Περού παγκοσμίως γνωστές, ανακοινώνει μετά από πολύχρονη έρευνα στην περιοχή, τις νεότερες ανακαλύψεις του. Το μυστήριο της Νάσκα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη λύση του.
Με 150 εντυπωσιακές έγχρωμες φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύονται για πρώτη φορά. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Εδώ και πολλά χρόνια ο Έριχ φον Νταίνικεν ασχολείται με το μυστήριο της Νάσκα: τις μοναδικές γραμμές μήκους χιλιομέτρων που βρίσκονται στην επιφάνεια της ερήμου μακριά από κάθε πολιτισμό. Μέσα στα τελευταία 30 χρόνια έχει ταξιδέψει αμέτρητες φορές στη Νάσκα και πίστευε ότι έχει δει τα πάντα, ότι ξέρει τα πάντα. Πραγματοποιώντας όμως εκ νέου έρευνες στην περιοχή, έκανε κάποιες μεγαλειώδεις ανακαλύψεις. Πετώντας πάνω από όλη την πεδιάδα και ερευνώντας και το παραμικρό σκαλισμένο σημάδι σε κάθε βουνοπλαγιά, τράβηξε πάνω από 1.200 φωτογραφίες. Ταυτόχρονα μελέτησε όλες τις θεωρίες και τις εκδοχές που έχουν γραφτεί για το μυστήριο της Νάσκα και έφτασε οριστικά στο εξής συμπέρασμα: Όσα έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα είναι όλα ανοησίες.
Γνωστά είναι ήδη τα περίφημα σκαλιστά σχέδια στην έρημο της Νάσκα, όπως οι τεράστιες μορφές ζώων, π.χ. η αράχνη και ο πίθηκος, καθώς και οι ατελείωτες λεπτές γραμμές. Εκτός αυτού πολλοί γνωρίζουν και τα ανθρωποειδή κεφάλια στις βουνοπλαγιές της περιοχής. Οι φωτογραφίες του Έριχ φον Νταίνικεν όμως φέρνουν στη δημοσιότητα κάποιες μορφές και κάποια σημάδια που ως τώρα ήταν άγνωστα στο πλατύ κοινό, καθώς και κάποιες `πίστες` (αυτόν τον όρο χρησιμοποιούν και οι επιστήμονες) που δε βρίσκονται σε επίπεδες περιοχές, αλλά πάνω σε πλαγιές, κάτι που καταρρίπτει όλες τις μέχρι τώρα ερμηνείες.
Ο Έριχ φον Νταίνικεν μετά την καταγραφή όλων των θεωριών για τη Νάσκα και την ιστορική αναδρομή σχετικά με τις έρευνες και τις ανακαλύψεις που έχουν γίνει, κάνει τη δική του, εντελώς καινούργια και εντυπωσιακή πρόταση για την πιο μυστηριώδη εικονογραφημένη έκταση στην ιστορία της ανθρωπότητας.


[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ