Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Φωτιά από τον ουρανόΈτος έκδοσης: 1991Συγγραφέας: Renault, MaryΕκδοτικός οίκος: ΚΑΚΤΟΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Φωτιά από τον ουρανό
Tιμή Καταλόγου:15.83
Έκπτωση:69%
Τελική Τιμή:4.90€

Το βιβλίο τούτο είναι η φωτισμένη αφήγηση της ζωής ενός μικρού παιδιού, που προοριζόταν να κατακτήσει τον αρχαίο κόσμο. Αποφασιστικός και άφοβος, ο Αλέξανδρος είχε κληρονομήσει την εκτυφλωτική ομορφιά της μητέρας του. Η ζωή του όμως, ήταν σκληρή, γεμάτη περιπέτειες, μηχανορραφίες, πολέμους, προτού ακόμα κερδίσει τον τίτλο "Μέγας". Στα είκοσί του χρόνια, όταν άρχισε τη βασιλεία του, ήταν ήδη καλός στρατιώτης και φλογερός άντρας. Σ' αυτό το πρώτο βιβλίο της "Τριλογίας του Μ. Αλεξάνδρου" η Μαίρη Ρενώ υφαίνει με ευαισθησία και δύναμη μια ιστορία αγάπης, μίσους και πάθους, που σχηματίζει το φόντο στο οποίο μεγάλωσε ο κορυφαίος στρατηλάτης του αρχαίου κόσμου. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 527
Τίτλος πρωτότυπου: Fire from heaven
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα