Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ένα απλό σχέδιοΚωδικός: 978-960-410-094-1Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Smith, ScottΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων

Ένα απλό σχέδιο
Tιμή Καταλόγου:11.94
Έκπτωση:51%
Τελική Τιμή:5.90€

Κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Χανκ Μίτσελ και ο αδερφός του ο Τζέικομπ κάνουν ένα προσκύνημα στον τάφο των γονιών τους. Αυτή τη χρονιά πηγαίνει μαζί τους κι ο Λου, φίλος του Τζέικομπ.
Καθώς κατευθύνονται με το αυτοκίνητο προς το νεκροταφείο μέσα στο χιόνι, για ν` αποφύγουν μια αλεπού που πετάγεται μπροστά ντεραπάρουν στον πάγο και χτυπάνε σ` ένα δέντρο. Το σκυλί του Τζέικομπ τρέχει πίσω από την αλεπού και οι τρεις άντρες το ακολουθούν μέσα στο δάσος. Ξαφνικά, σ` ένα ξέφωτο, αντικρίζουν έκπληκτοι ένα μικρό αεροπλάνο βουλιαγμένο στο χιόνι. Στη θέση του πιλότου βρίσκεται ένας νεκρός. Πίσω του υπάρχει ένας σάκος. Μέσα στο σάκο είναι στοιβαγμένα πάνω από τέσσερα εκατομμύρια δολάρια.
Το φαινομενικά απλό σχέδιο για να κρατήσουν τα χρήματα δίχως φόβο να τους ανακαλύψουν, γίνεται αφορμή για ν` αρχίσει ο εφιάλτης του Χανκ. Από εκείνη τη στιγμή η μέχρι τότε ήσυχη και προγραμματισμένη ζωή του μπαίνει σε μια τρομακτική δίνη από αγωνία, προδοσίες και φόνους.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 399
Τίτλος πρωτότυπου: A Simple Plan
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα