Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι ευρωπαϊκές επαναστάσειςΚωδικός: 978-960-344-444-2Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Tilly, CharlesΕκδοτικός οίκος: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΣύγχρονη περίοδος, 1500 και έπειτα, Ευρωπαϊκή ιστορία

Οι ευρωπαϊκές επαναστάσεις
Tιμή Καταλόγου:25.26
Έκπτωση:25%
Τελική Τιμή:19.00€

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια μελέτη των τελευταίων πέντε αιώνων της ευρωπαϊκής ιστορίας - περίοδος που χαρακτηρίζεται από πολέμους, επαναστάσεις και διαμάχες, από την άνοδο και την πάλη κρατών και αυτοκρατοριών, από αστικοποίηση, ανάπτυξη και βιομηχανοποίηση. Η προσοχή του Charles Tilly εστιάζεται στις επαναστάσεις, τα αίτιά τους, τα διάφορα αποτελέσματά τους, τα οποία και μελετά αναφορικά με το χρόνο, τον τόπο, την πολιτική κατάσταση και το μορφωτικό επίπεδο των λαών. Προσπαθεί να κατανοήσει τις επαναστατικές διαδικασίες, που διαφοροποιούνται κατά περίσταση, και να υποδείξει τη θέση που κατέχουν οι μεγαλύτερες επαναστάσεις στη μακρόχρονη ιστορία της Ευρώπης και του κόσμου γενικότερα. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 486
Τίτλος πρωτότυπου: European revolutions, 1492 - 1992
Θέματα: Σύγχρονη περίοδος, 1500 και έπειτα, Ευρωπαϊκή ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα