Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το μυστικό της στοάςΚωδικός: 978-960-16-2416-7Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Giner, GonzaloΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΙσπανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το μυστικό της στοάς
Τελική Τιμή:7.90€

Έτος 1746. Έπαυλη του μαρκήσιου της Ενσενάδα. Ένα μικρό κορίτσι γίνεται μάρτυρας της τρομακτικής δολοφονίας της μητέρας του και της σύλληψης του πατέρα του με την κατηγορία ότι ανήκει στη μασονία. Το τραγικό συμβάν που θα σημαδέψει τη ζωή της νεαρής Μπεατρίθ Ροσιλιόν λαμβάνει χώρα στην Ισπανία επί βασιλείας Φερδινάνδου ΣΤ΄, στης οποίας τον πολιτικό και κοινωνικό ιστό προσπαθούν να εισχωρήσουν οι ελευθεροτέκτονες. Ενώ οι ιθύνοντες έχουν το βλέμμα στραμμένο στις δραστηριότητες της κλειστής αυτής οργάνωσης, μια σειρά από ανατριχιαστικά εγκλήματα βάφουν με αίμα τους δρόμους της Μαδρίτης. Ποιο μυστήριο πρέπει να εξιχνιάσει ο Χοακίν Τρέβελεθ, ο δικαστής της Αυλής, για να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από καθεμιά από τις δολοφονίες; (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 444
Τίτλος πρωτότυπου: El secreto de la logia
Θέματα: Ισπανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα