Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η σεξουαλική ζωή της Κατρίν Μ.Κωδικός: 978-960-04-2078-4Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Millet, CatherineΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΓαλλία, Αληθινές ιστορίες, Ερωτική μυθοπλασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Η σεξουαλική ζωή της Κατρίν Μ.
Tιμή Καταλόγου:12.00
Έκπτωση:18%
Τελική Τιμή:9.90€

«Δεν έκρυψα ποτέ ούτε την έκσταση ούτε τον εκλεκτισμό που χαρακτήριζε τη σεξουαλική μου ζωή, παρά μόνο από τους γονείς μου. Σταδιακά, και χωρίς να φαίνεται, κατάλαβα τι μου πρόσφερε αυτός ο τρόπος ζωής: την ψευδαίσθηση ότι μου ανοίγονται άπειρες δυνατότητες. Εφόσον εξάλλου έπρεπε να δεχτώ πολλούς και διάφορους περιορισμούς, η σιγουριά του να έχω σεξουαλικές σχέσεις κάτω απ` όλες τις συνθήκες, με όλα τα άτομα που το επιθυμούσαν, ήταν ο καθαρός αέρας με τον οποίο γεμίζουμε τα πνευμόνια μας όταν περπατάμε ώς την άκρη μιας στενής προβλήτας».
Η Κατρίν Μιγιέ, διακεκριμένη κριτικός τέχνης, αφηγείται τη σεξουαλική της ζωή με μια ωμότητα που ξαφνιάζει. Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο τολμηρά βιβλία που έχει δώσει η παράδοση της ερωτικής λογοτεχνίας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 255
Τίτλος πρωτότυπου: La vie sexuelle de Catherine M.
Θέματα: Γαλλία, Αληθινές ιστορίες, Ερωτική μυθοπλασία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα