Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Επίτομο εννοιολογικό λεξικό επιστημών του ανθρώπουΚωδικός: 978-960-01-0326-7Έτος έκδοσης: 1992Συγγραφέας: Βασιλείου, Θανάσης Α., Σταματάκης, ΝικηφόροςΕκδοτικός οίκος: Gutenberg - Γιώργος & Κώστας ΔαρδανόςΕγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς, Φιλοσοφία, Κοινωνιολογία

Επίτομο εννοιολογικό λεξικό επιστημών του ανθρώπου
Tιμή Καταλόγου:34.84
Έκπτωση:66%
Τελική Τιμή:12.00€

Κατέχοντας τη γλώσσα της επιστήμης, δεν κατέχουμε, φυσικά, και τη γνώση του κόσμου. Όμως η ακρίβεια, η ορθότητα του λόγου και η χρησιμοποίηση των σωστών όρων είναι ένα σίγουρο βήμα για την αποσαφήνισή του. Σήμερα, όσο ποτέ, η διάχυτη τάση της διεπιστημονικότητας στα κείμενα του κλασικού και του σύγχρονου κοινωνικού στοχασμού καθιστά το βιβλίο αυτό επίκαιρο και αναγκαίο. Το «Λεξικό των επιστημών του ανθρώπου» -εράνισμα του διανοητικού μόχθου των περασμένων αιώνων- απευθύνεται σ` ένα ευρύτατο κοινό: σ` όλους όσοι νοιάζονται για τη διασαφήνιση των εννοιών που συνθέτουν ένα -κάποτε πυκνότατο- πλέγμα γύρω μας. Στους εκπαιδευτικούς, μαθητές, φοιτητές και μελετητές των ανθρωπιστικών επιστημών. Σ` όλους όσοι, τέλος, αγαπούν τα συλλεκτικά κομμάτια, που ο χρόνος όχι μόνο δεν φθείρει, μα, αντίθετα, ευνοεί.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 458
Θέματα: Εγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς, Φιλοσοφία, Κοινωνιολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα