Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο Μινώταυρος κάνει διάλειμμα για τσιγάροΚωδικός: 978-960-364-267-1Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Sherrill, StevenΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΠΤΡΑΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Ο Μινώταυρος κάνει διάλειμμα για τσιγάρο
Tιμή Καταλόγου:15.21
Έκπτωση:74%
Τελική Τιμή:3.90€

Πέντε χιλιάδες χρόνια μετά...
...και ο Μινώταυρος εργάζεται ως σεφ σε ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ, μοναχικός και φοβισμένος, προσπαθώντας μάταια να ξεχάσει το παρελθόν του. Αδέξιος, ντροπαλός, απολαμβάνοντας στην καλύτερη περίπτωση την ανοχή των γύρω του, έχει μεταμορφωθεί με το πέρασμα των αιώνων από ένα τέρας που καταβρόχθιζε ανθρώπινη σάρκα σε ένα πληγωμένο πλάσμα με ανθρώπινες ανάγκες. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που η εύθραυστη ισορροπία που έχει επιτύχει ο Μινώταυρος κινδυνεύει να ανατραπεί, ενώ για πρώτη φορά εμφανίζεται η πιθανότητα μιας αγάπης.
Πλούσια και ποιητική γραφή αλλά και φυσικοί διάλογοι δημιουργούν με τη βοήθεια της πρωτότυπης ιδέας και πλοκής ένα χαρακτηριστικό έργο καλής λογοτεχνίας. Ο Steven Sherrill δημιουργεί έναν αληθοφανή κόσμο όπου ο αναγνώστης καλείται να δει τον άνθρωπο μέσα από το τέρας και την τερατώδη φύση που κρύβεται μέσα μας.
"Ο Μινώταυρος είναι σαν κι εμάς, ψάχνει για καταφύγιο, αγάπη και νόημα σε έναν κόσμο που μας τα στερεί όλα αυτά. Το πραγματικό κατόρθωμα του συγγραφέα είναι η τόλμη του να μας προσφέρει ένα αστείο, σκοτεινό και συνάμα ελπιδοφόρο πορτραίτο μας".
Brett Lott, συγγραφέας του JEWEL

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 293
Τίτλος πρωτότυπου: The Minotaur takes a cigarette break
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα