Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο καλός πατέραςΚωδικός: 978-960-566-382-7Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Amity, GaigeΕκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΜυθιστορήματα, Φαντασίας μεταφρασμένα

Ο καλός πατέρας
Tιμή Καταλόγου:15.43
Έκπτωση:68%
Τελική Τιμή:4.90€

Ο Έρικ Σρόντερ είναι παιδί μεταναστών από την Ανατολική Γερμανία. Για να ξεφύγει από τη ρετσινιά του μετανάστη, αλλάζει το όνομά του και υιοθετεί το επώνυμο Κένεντι. Αυτό το μικρό ψέμα θα είναι η αρχή μιας τραγικής πορείας. 

Ο αναγνώστης παρακολουθεί τον Σρόντερ να «απάγειι» την εξάχρονη κόρη του, της οποίας την επιμέλεια έχει μόλις χάσει, για να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της, ώστε να της δείξει το πραγματικό του πρόσωπο: τον καλό του, τον αληθινό του εαυτό, τον Σρόντερ κάτω από τον Κένεντι. Έτσι παράλληλα με την εξέλιξη της «απαγωγής» ξετυλίγεται η ιστορία αυτού του ανθρώπου: ο επώδυνος αποχωρισμός του από τη μητέρα του στην παιδική του ηλικία, η απόδρασή του στην Αμερική με τον λιγομίλητο πατέρα του, η ερωτική του ιστορία με τη γυναίκα του η οποία διαλύθηκε κάτω από έναν ιστό ψεμάτων και οι καλύτερές του στιγμές αυτές της πατρότητας.

Ένας βαθύς στοχασμός στην ιστορία, στην πατρότητα και τις πολλαπλές ταυτότητες που καθένας μας υιοθετεί στη διάρκεια της ζωής του ? τις εγγενείς και αυτές που κατασκευάζει. 

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ PUBLISHERS WEEKLY KAI ΤΩΝ NEW YORK TIMES
ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Folio Prize

Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 336
Θέματα: Μυθιστορήματα, Φαντασίας μεταφρασμένα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα