Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το πιο λευκό λουλούδιΚωδικός: 978-960-410-109-2Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Graham, BrendanΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΙρλανδία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το πιο λευκό λουλούδι
Tιμή Καταλόγου:18.20
Έκπτωση:24%
Τελική Τιμή:13.90€

«Αλλά το κατάλευκο λουλούδι θα γίνει κατάμαυρο, κι εσύ, κοκκινομάλλα Έλεν, θα πρέπει να λιώσεις τα πέταλά του μέσα στη χούφτα σου. . .». Μ` αυτά τα λόγια, που ψιθύρισε η μάγισσα στην Έλεν Ρουά Ο` Μάλλεϋ, αρχίζει μια τρομερή μα και συγκινητική ιστορία: η μάχη για επιβίωση μιας νέας γυναίκας με φόντο το Μεγάλο Λιμό της Ιρλανδίας και τον τύφο που σάρωσαν τη χώρα, αφήνοντας ένα εκατομμύριο νεκρούς και διώχνοντας στην ξενιτιά άλλο ένα εκατομμύριο, μιας Ιρλανδίας μοιρασμένης ανάμεσα σε πλούτο και αποτρόπαιη φτώχεια. Από την Ιρλανδία στην Αυστραλία και από εκεί στην Αμερική, η ιστορία της Έλεν είναι η τρυφερή ιστορία ενός έρωτα και ένας ύμνος στη μητρική αφοσίωση, μα πάνω απ` όλα ο θρίαμβος του ανθρώπου ενάντια στις φουρτούνες της ζωής.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 640
Τίτλος πρωτότυπου: The Whitest Flower
Θέματα: Ιρλανδία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα