Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το κλουβίΚωδικός: 978-960-410-595-3Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Willett, MarciaΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το κλουβί
Tιμή Καταλόγου:20.20
Έκπτωση:66%
Τελική Τιμή:6.90€

`Κλουβί` ονόμασε ο Φέλιξ εκείνο το ψηλό σπίτι στο Μπρίστολ όπου ζούσε η Πίτζον με τη νοικάρισσά της, την όμορφη και ταλαντούχο ηθοποιό Έιντζελ, και το κοριτσάκι της Έιντζελ, τη Λίζι. Παγιδευμένος σ` ένα δυστυχισμένο γάμο, ο Φέλιξ ζει μια παθιασμένη σχέση με την Έιντζελ και βρίσκει στις γυναίκες του Κλουβιού όλη την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που του στερεί η κτητική και ζηλιάρα γυναίκα του. Καθώς όμως δένεται όλο και περισσότερο μ` αυτή τη δεύτερη οικογένεια, φοβάται ότι κάποια μέρα θ` αναγκαστεί να διαλέξει: ή την ξένοιαστη ζωή στο Κλουβί ή το γιο του τον Πίερς. Κι αυτή η μέρα έρχεται όταν η γυναίκα του ανακαλύπτει την απιστία και τον εκβιάζει ν` αφήσει την Έιντζελ για πάντα. Πολλά χρόνια αργότερα η Λίζι αποφασίζει να ξαναβρεί τον Φέλιξ και γνωρίζει επιτέλους τον Πίερς και την υπόλοιπη οικογένεια - μια οικογένεια με ανοιχτές πληγές, που μόνο με τη βοήθειά της μπορούν να κλείσουν.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 536
Τίτλος πρωτότυπου: The Birdcage
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα