Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μπρος γκρεμός και πίσω ράφιΚωδικός: 978-960-410-076-7Έτος έκδοσης: 1998Συγγραφέας: Fielding, HelenΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ταινίες, σινεμά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Μπρος γκρεμός και πίσω ράφι
Tιμή Καταλόγου:14.13
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:11.00€

Είναι ανύπαντρη γύρω στα 30, και ζει στο Λονδίνο. Η ζωή της μοιάζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο: καπνίζει σαν φουγάρο, πίνει σαν νεροφίδα και οι άντρες που γνωρίζει είναι ήδη παντρεμένοι, κακόγουστοι, ή απλώς, προτιμούν... τους άντρες. Ωστόσο, κατάφερε μέσα σ? ένα χρόνο να χάσει εννέα κιλά - και στο ίδιο διάστημα να ξαναπάρει οκτώ. Βασισμένο στο εβδομαδιαίο χρονογράφημα της δημοσιογράφου Έλεν Φήλντινγκ στην εφημερίδα «Independent», το «Μπρος γκρεμός και πίσω...ράφι» (Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς) καταγράφει ένα χρόνο από την ζωή μιας νέας γυναίκας σε αναζήτηση...αρσενικού, αλλά και μιας υγιεινής και ισορροπημένης ζωής. Εξαιρετικά κεφάτο, ξεκαρδιστικό όσο και συγκινητικό, το μυθιστόρημα της Έλεν Φήλντινγκ έχει αποκτήσει εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 313
Τίτλος πρωτότυπου: Bridget Jones Diary
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ταινίες, σινεμά, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα