Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο δρόμος για την ΕλευσίναΚωδικός: 978-960-98319-5-6Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Hofmann, Albert & Ruck, Carl A. P. & Wasson, Gordon R.Εκδοτικός οίκος: ΚΥΚΕΩΝ TALESΕλλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία, Κλασική Ελληνική και Ρωμαϊκή αρχαιολογία, Αρχαία ελληνική θρησκεία και μυθολογία

Ο δρόμος για την Ελευσίνα
Tιμή Καταλόγου:20.14
Έκπτωση:56%
Τελική Τιμή:8.90€

Πρόκειται για ένα σημαντικό βιβλίο που δεν έχει τύχει μέχρι στιγμής της προσοχής που του αρμόζει, και είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφορεί σε νέα, αναθεωρημένη έκδοση. Η πραγματική καινοτομία είναι η ανακάλυψη του Albert Hofmann, του διακεκριμένου Ελβετού επιστήμονα που έδωσε στον κόσμο το LSD, και το είδε να γνωρίζει την απόρριψη και την περιθωριοποίηση. Πιστεύω ότι αποδεικνύει, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι το ποτό που χρησιμοποιούσαν στα Ελευσίνια μυστήρια περιείχε ερυσιβώδη όλυρα. Αυτό το ποτό -και όχι θεατρικά σκηνικά, όπως υποστηρίζεται συχνά- ευθύνεται για τα υπέροχα οράματα ενός άλλου κόσμου που καθιστούσαν αυτήν τη θρησκευτική εμπειρία τόσο μοναδική. Αυτό το βιβλίο ανοίγει νέους δρόμους για όλους τους σοβαρούς μελετητές του κλασικού και αρχαίου πολιτισμού. George Luck (Ομότιμος καθηγητής Κλασικών Σπουδών, πανεπιστήμιο John Hopkins)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 160
Τίτλος πρωτότυπου: The Road to Eleusis
Θέματα: Ελλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία, Κλασική Ελληνική και Ρωμαϊκή αρχαιολογία, Αρχαία ελληνική θρησκεία και μυθολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα