Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Σεμίραμις η βασίλισσα της ΒαβυλώναςΚωδικός: 978-960-8228-66-5Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Paris, AlainΕκδοτικός οίκος: ΚοχλίαςΓαλλία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Σεμίραμις η βασίλισσα της Βαβυλώνας
Tιμή Καταλόγου:15.00
Έκπτωση:13%
Τελική Τιμή:13.00€

Τον 9ο αι. π.Χ. στη Μεσοποταμία, βασίλευε η πανέμορφη Σεμίραμις. Αλλόκοτη μοίρα τής είχαν επιφυλάξει οι θεοί. Από ταπεινή όμηρος των Ασσυρίων έγινε σύζυγος του βασιλιά τους. Αυτή η μυθική βασίλισσα, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας πριν από 3.000 χρόνια, χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη των ανθρώπων. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Χωρά ανάμεσα στους Δυο Ποταμούς - Τίγρη και Ευφράτη -, στον τόπο όπου γεννήθηκε η γραφή και εμφανίστηκαν οι πρώτες πόλεις-κράτη. Έρωτες, πόλεμοι και προδοσίες συνθέτουν το υφάδι ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι μοιάζουν να φτιάχτηκαν αποκλειστικά για να υπηρετούν τους θεούς. . . Η Σεμίραμις, σε πρώτο πρόσωπο, ξεδιπλώνει το νήμα του πολυτάραχου βίου της.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 455
Θέματα: Γαλλία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα